Jaarmarkt 2019

Zondag 14 april 2019 is het jaarmarkt in Dongen. Kartrekker is Ingrid Voskuil (DA drogist), die wordt bijgestaan door Sandy Evers (Bruna), John Jansen (John Flora) en Rene van den Elshout. Deze laatste heeft vele jaren de markt, met ruim 200 kramen en meer dan honderden meters grondplaatsen, opgezet. Hij ondersteunt de evenementencommissie met de indeling van de markt. Ondernemers die vorig jaar hebben deelgenomen krijgen een uitnodiging, heeft u ook interesse om uw koopwaar te verkopen op de Dongen promotion Jaarmarkt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mocht het zo zijn dat u een aanvulling bent voor de jaarmarkt dan ontvangt u een mail retour, niet iederren krijgt dus een reactie.

De markt loopt ook dit jaar weer van de koepelkerk, Hoge Ham richting Jan Mertenslaan en dan via de korte St. Josephstraat richting Tramstraat tot aan het terras van de Ouwe Sok. Naast een groot terras op het Looiersplein, staat er ook een terras met muziek op het Biezenplein. 

Vanaf ’s morgens 4.00 uur wordt de markt opgebouwd door vrijwilligers die samen met een vijftal blokhoofden zorgen dat alles naar behoren verloopt. ER is dan ook een parkeerverbod in het centrum ingesteld. De omwonenden ontvangen hierover een brief. ,,Rond de klok van zes uur komen de last minute standhouders met de vraag of er nog een plaatsje is? Zij hebben thuis eerst het weer afgewacht en komen dan op goed geluk naar Dongen,” besluit Voskuil.

De jaarmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree gratis en parkeren rondom het centrum in Dongen.

Parkeerverbod
Vanaf zondag, dus vanaf middernacht, geldt voor het gehele parkoers van de jaarmarkt een parkeerverbod. Omwonenden worden hiervan op de hoogte gebracht. Voorkom het wegslepen van uw voertuig. Mocht u weg willen, parkeer uw auto op het Wilhelminaplein of elders zodat u via Rosariopark het centrum kunt verlaten.

Kerstmarkt Dongen

kindermarkt
Datum Za: 14 december 2019
Lees meer  

Lifestyle event 2019

Lifestyle-event
Datum za. 14 september 2019
Lees meer  

Kindermarkt 2019

kindermarkt
Datum zo. 6 oktober 2019
Lees meer  

Jaarmarkt 2019

kindermarkt
Datum Zo: 14 April 2019
Lees meer