Jaarmarkt 2020

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

 


 

De markt loopt ook dit jaar weer van de koepelkerk, Hoge Ham richting Jan Mertenslaan en dan via de korte St. Josephstraat richting Tramstraat tot aan het terras van de Ouwe Sok. Naast een groot terras op het Looiersplein, staat er ook een terras met muziek op het Biezenplein. 

Vanaf ’s morgens 4.00 uur wordt de markt opgebouwd door vrijwilligers die samen met een vijftal blokhoofden zorgen dat alles naar behoren verloopt. ER is dan ook een parkeerverbod in het centrum ingesteld. De omwonenden ontvangen hierover een brief. ,,Rond de klok van zes uur komen de last minute standhouders met de vraag of er nog een plaatsje is? Zij hebben thuis eerst het weer afgewacht en komen dan op goed geluk naar Dongen,” besluit Voskuil.

De jaarmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree gratis en parkeren rondom het centrum in Dongen.

Parkeerverbod
Vanaf zondag, dus vanaf middernacht, geldt voor het gehele parkoers van de jaarmarkt een parkeerverbod. Omwonenden worden hiervan op de hoogte gebracht. Voorkom het wegslepen van uw voertuig. Mocht u weg willen, parkeer uw auto op het Wilhelminaplein of elders zodat u via Rosariopark het centrum kunt verlaten.

Jaarmarkt 2020

kindermarkt

Jaarmarkt 2020 kan niet doorgaan

Zondag 19 april 2020 was de traditionele Jaarmarkt in Dongen gepland. We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren.

Voor nadere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vacature

Vacature Centrummanager - Sollicitatietermijn verstreken

Zet jij Centrum Dongen mee op de kaart?

Dongen Promotion (DP) gaat professionaliseren. In een nieuwe structuur en met een nieuw financieringsmodel gaat werk gemaakt worden van de beleving in Dongen Centrum, het economische functioneren, entertainment, ruimtelijk beleid, marketing & promotie. Een centrummanager gaat hierbij als ‘spin in het web’ helpen, sturen, faciliteren.

Meer info

Laatste nieuws

24-3-2020: Jaarmarkt 2020 gaat niet door.

Weersverwachting

Weersverwachting
Dongen
Weeronline.nl - Meer weer in Dongenweeronline.nl Altijd jouw weer